Μόδα

Αξεσουάρ για τα μαλλιά

Alexander Hair - Μόδα - Αξεσουάρ για τα μαλλιά 01

Ξέρουμε πως τα αξεσουάρ στο ντύσιμο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μας και ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ των μαλλιών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε ένα απλό, καθημερινό χτένισμα να δείχνει μοναδικό.

Πριν από μερικές μέρες καθώς περίμενα υπομονετικά -ή ίσως όχι και τόσο υπομονετικά- στην ουρά στην τράπεζα, την προσοχή μου τράβηξε μία κοπέλα που στεκόταν λίγο πιο μπροστά από εμένα. Για την ακρίβεια αυτό που προσέλκυσε το βλέμμα μου ήταν τα μαλλιά της. Τα είχε πιασμένα σε ένα απλό κότσο, από αυτούς που είναι η γρήγορη και εύκολη λύση για μία ζεστή εργάσιμη ημέρα. Τη διαφορά, σε αυτό το κατά τα άλλα συνηθισμένο χτένισμα, έκαναν τα κλιπ μαλλιών που φορούσε, ένα δεξιά και ένα αριστερά στο πλάι.

Αν και διακριτικά, αυτά τα μικρά αξεσουάρ όχι μόνο έδωσαν στυλ στο απλό χτένισμά της, αλλά και έναν αέρα κομψότητας στο σύνολο της εμφάνισης της.

Ας δούμε λοιπόν τι μας προτείνει ο χώρος της μόδας για τα αξεσουάρ των μαλλιών, ώστε να επιλέξουμε αυτά που ταιριάζουν στο δικό μας στυλ και τα χτενίσματα που προτιμάμε.
Αυτές είναι οι τάσεις της μόδας που ξεχωρίσαμε.