Βιολογικά βότανα από τον Όλυμπο

Olympus Bio

bio hellas logo

Η οικογένεια Λιόλιου καλλιεργεί τα προϊόντα της στους πρόποδες του Ολύμπου, εδώ και τέσσερις δεκαετίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Δώδεκα χρόνια τώρα, τα προϊόντα της είναι βιολογικά, πιστοποιημένα και φέρουν μεγάλη αναγνώριση. Σε όλες τις βιολογικές αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλίας που πωλούνται, όλοι γνωρίζουν τα μήλα Ολύμπου με την υπέροχη γεύση τους και την κίτρινη πατάτα Ολύμπου.

Από το 2009, στο βιολογικά πιστοποιημένο εργαστήριο “Επί Γης Ευδοκία” βρίσκονται υπέροχες μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πλήθος προϊόντων της οικογένειας.

Σήμερα, μετά από πολλές προσπάθειες και μεράκι έχουμε τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε τα καινούρια μοναδικά προϊόντα μας. Το Ολύμπου μηλόξυδο, το αρωματισμένο με βιολογικά βότανα μηλόξυδο με θυμάρι και το μηλόξυδο με τσάι του βουνού σιδερίτης είναι τα νέα μέλη της οικογένειας μας.
Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του μηλόξυδου και των βοτάνων. Όμως, ο πρωτότυπος συνδυασμός μηλόξυδου και βοτάνων μας κάνει υπερήφανους, γιατί αναδεικνύει πρωτόγνωρες γεύσεις.

Τέλος, στο εργαστήριο της κ. Ευδοκίας Λιόλιου θα βρείτε 100% φυσικούς χυμούς φρούτων, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών. Οι εντυπώσεις δικές σας…