Αισθητική

Μολύβι ματιών για βλέμμα που γράφει

Alexander Hair - Αισθητική - Μολύβι ματιών για βλέμμα που γράφει 01

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει να μιλάνε για μία γυναίκα και να αναφέρονται στα μάτια της; Είναι σίγουρο πως ένα όμορφο, έντονο βλέμμα αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον των γύρω μας. Αυτός είναι και ο λόγος που το eyeliner ή μολύβι ματιών, είναι ίσως το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ μετά τη μάσκαρα. Με το μολύβι ματιών ή το eyeliner μπορούμε όχι μόνο να δώσουμε ένταση στο βλέμμα αλλά και να διορθώσουμε το σχήμα των ματιών μας, καθώς επίσης να τονίσουμε το χρώμα τους. Πως να επιλέξουμε όμως ανάμεσα στα διάφορα είδη μολυβιών και eyeliner.

Για τις περισσότερες από εμάς το πιο δύσκολο στην εφαρμογή είναι το υγρό eyeliner το οποίο εφαρμόζεται με πινελάκι. Για να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα χρειάζεται σταθερό χέρι και υπομονή, τουλάχιστον στην αρχή. Αν όμως τα καταφέρετε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Υπάρχει επίσης eyeliner σε μορφή τζελ το οποίο επίσης εφαρμόζεται με λεπτό πινελάκι και δίνει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα και σε μορφή σκιάς που η ένταση της γραμμής μπορεί να είναι από απαλή έως έντονη, ανάλογα με το πόσες στρώσεις θα χρησιμοποιήσετε.

Αν δεν τα καταφέρνετε με τα πινελάκια μπορείτε να επιλέξετε ένα eyeliner – μαρκαδόρο το οποίο προσφέρει έντονο αποτέλεσμα, ενώ είναι εύκολο στην χρήση.

Για εσάς που δεν έχετε σταθερό χέρι ή πολύ χρόνο στην διάθεση σας η καλύτερη επιλογή είναι το μολύβι. Είναι το πιο εύκολο στην εφαρμογή και μπορείτε να πετύχετε τη γραμμή που θέλετε με μεγάλη ακρίβεια αρκεί να έχει καλά ξυσμένη μύτη. Για πιο έντονο αποτέλεσμα προτιμήστε ένα μαλακό μολύβι.

Αν είστε αρχάριες στη χρήση του eyeliner οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, κάντε δοκιμές για να βρείτε πιο είδος eyeliner σας ταιριάζει περισσότερο.