Αισθητική

Μακιγιάζ για γαλανά μάτια

Alexander Hair - Αισθητική - Μακιγιάζ για γαλανά μάτια 01

Τα φωτεινά γαλανά ή σκούρα μπλε μάτια είναι έντονα, εντυπωσιακά και τραβάνε την προσοχή. Για εσάς που έχετε αυτό το χρώμα, μπορείτε να τονίσετε ακόμα περισσότερο τα μάτια σας και να τα αναδείξετε επιλέγοντας στο μακιγιάζ σας, τα χρώματα που τους ταιριάζουν καλύτερα.

Τα καφέ, τα bronze, οι χρυσές αποχρώσεις και το πορτοκαλί είναι γενικά χρώματα που ταιριάζουν πάρα πολύ στα γαλανά ή μπλε μάτια. Δημιουργούν υπέροχη αντίθεση και τα αναδεικνύουν χωρίς να βαραίνουν το βλέμμα. Το μοβ είναι μία ακόμα ιδανική επιλογή για εσάς, ειδικά οι βαθιές και έντονες αποχρώσεις του, που είναι ότι πρέπει για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ.

Προσοχή στο μπλε και το πράσινο χρώμα γιατί μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές, τα χρώματα που δημιουργούν αντίθεση με το μπλε ή το γαλάζιο των ματιών σας, είναι αυτά που τα αναδεικνύουν περισσότερο. Όμως οι αποχρώσεις του μακιγιάζ που επιλέγετε, η απόχρωση της επιδερμίδας και των ματιών σας, καθώς και το σχήμα τους, παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.