Μόδα

Ελαφρώς κυματιστά μαλλιά

Alexander Hair - Μόδα - Ελαφρώς κυματιστά μαλλιά 01

Φέτος τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και η αλήθεια είναι πως δεν μας πειράζει καθόλου. Είναι ένα look που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες και επιπλέον είναι πολύ εύκολο να το πετύχετε αφού δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σίδερο για μπούκλες ούτε καν πιστολάκι.

Μετά το λούσιμο χτενίστε τα μαλλιά σας με μία χτένα με αραιά δόντια ή περάστε τα δάχτυλα σας ανάμεσα, στη συνέχεια απλώστε αφρό (ρυθμίστε την ποσότητα ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, αν θέλετε περισσότερο όγκο στις ρίζες χρησιμοποιήστε λιγότερο αφρό σε αυτό το σημείο) και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Αν έχετε πολύ ίσια μαλλιά μπορείτε να τα πιάσετε σε μία χαλαρή πλεξίδα, ή ένα κότσο και να τα αφήσετε να στεγνώσουν. Έτσι θα αποκτήσουν ελαφρούς κυματισμούς και το αποτέλεσμα θα φαίνεται φυσικό.

Αν ψάχνετε για ένα χτένισμα καλοκαιρινό και ανάλαφρο, που να αποπνέει ρομαντική διάθεση, τότε το look ελαφρώς κυματιστά μαλλιά είναι ότι πρέπει για εσάς. Με αυτό το εύκολο και γρήγορο χτένισμα θα είστε περιποιημένη και μέσα στη μόδα όλες τις ώρες χωρίς κόπο!