Νέα των κομμωτηρίων

Mαλλί με Μαλλί Η καλύτερη Περμαναντ της πόλης!

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - Mαλλί με Μαλλί Η καλύτερη Περμαναντ της πόλης! 01

Mαλλί με Μαλλί Η καλύτερη Περμαναντ της πόλης!
Οι μπούκλες παραμένουν διαχρονικές και πάντα στη μόδα και ο καλύτερος τρόπος για να τις πετύχετε είναι φυσικά η Περμανάντ.
Στην περμανάντ στην ουσία επαναπροσδιορίζουμε το σχήμα των μαλλιών. Αυτό από μόνο του είναι αρκετά συναρπαστικό αν το σκεφτούμε.
Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε βήμα στην περμανάντ είναι εξίσου σημαντικό και κρίσιμο για το επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα. Από το λούσιμο, μέχρι το τελικό φορμάρισμα δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε πιστά την μέθοδο που θα μας δώσει την πολυπόθητη μπούκλα.
Το τύλιγμα με την σειρά του είναι αυτό που θα μας δώσει το τελικό αποτέλεσμα και μικρά κόλπα και τρικ στον τρόπο που θα τυλίξουμε θα μας δώσουν όγκο, μπούκλα και κίνηση σε μαλλιά που συνήθως είναι τελείως άτονα και βαριά.
Η λοσιόν, το πολύ καλό ξέβγαλμα, και τέλος το φιξάρισμα είναι όλα σημαντικά και το καθένα επιβάλλεται να γίνεται στον χρόνο του, και δεν γίνεται να παρεκλείνει το πρόγραμμα ούτε στο ελάχιστο.
Η σωστή επιλογή της φόρμουλας που θα χρησιμοποιήσουμε είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε να έχουμε αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τα μαλλιά. Και τα προϊόντα σήμερα είναι πολύ πιο ήπια από το παρελθόν και η τρίχα βγαίνει σε πολύ καλή κατάσταση.
Τέλος επειδή κατα την εφαρμογή της Περμανάντ χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα που μπορεί ακόμη και να καταστρέψουν το μαλλί αν δε χρησιμοποιηθούν σωστά, το σημαντικότερο είναι ο τεχνίτης που θα αναλάβει να έχει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία σε αυτή την τεχνική.
Στο Μαλλί με Μαλλί κύριο μέλημά μας είναι η υγεία των μαλλιών σας, υποστηρίζουμε τεχνικά και αγαπάμε αυτή την ξεχωριστή μέθοδο και σας προτείνουμε αν το έχετε αποφασίσει απλά να μας επισκεφθείτε.
Mπούκλες σαν φυσικές.Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας συναρπάσει και θα αφήσει σε εσάς και τους γύρω σας τις καλύτερες εντυπώσεις!
Κι όλα αυτά χωρίς φυσικά να χρειαστεί να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία.

Σας περιμένουμε για να σας εντυπωσιάσουμε

https://www.alexanderhair.gr/komotirio/AgiosDimitrios_351/Malli-me-malli_36

Μαίρη Φιλανδρα.
Hair Stylist
Μαλλί με Μαλλί
Πηλέως 26 και Χρυσοστόμου Σμύρνης
Άγιος Δημήτριος – Μπραχάμι
Ραντεβού 211 012 1248