Νέα των κομμωτηρίων

Mαλλί με Μαλλί Ας συστηθούμε

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - Mαλλί με Μαλλί Ας συστηθούμε 01

To Mαλλί με Μαλλί αποτελείται απο δυο κομμώτριες παλαιάς κοπής πολλά χρόνια στο χώρο της κομμωτικής με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.
Αυτό που μας ενώνει και μας κάνει μια πολύ πετυχημένη ομάδα είναι σίγουρα η αγάπη για την κομμωτική, αφού έχουμε μεγαλώσει μέσα σε κομμωτήρια, αλλα και το πάθος μας για δημιουργία.
Είμαστε και οι δυο Πειραιώτισσες απο όμορφες λαϊκές συνοικίες του Πειραιά απο Καστέλλα εγω και απο το πανέμορφο Πέραμα η Κωνσταντίνα κι αυτός είναι κι ο λόγος που επέλεξα μια εξίσου υπέροχη γειτονιά για να φτιάξω το δικό μου χώρο τον Αγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι, μια γειτονιά με ωραίους ανθρώπους που μας αγάπησε και την λατρέψαμε.
Στο Μαλλί με Μαλλί δεν υπάρχει υποδοχή reception κάτι που κρατάει απόσταση, αλλα στηριζόμαστε στην προσωπική επαφή και επικοινωνία και σας χαρίζουμε καθημερινά το πιο όμορφο ειλικρινή χαμόγελο μας.
Εδω θα σας κουρεύουν χτενίζουν πάντα οι ίδιοι άνθρωποι που σημαίνει οτι θα παίρνετε πάντα το ίδιο υπέροχο αποτέλεσμα.
Mας χαρακτηρίζει σοβαρότητα κι επαγγελματισμός και απο το χώρο μας βγαίνουν μόνο ωραίες ποιοτικές δουλειές με ασφάλεια και υγεία για τα μαλλιά σας κι αυτός είναι ένας απο τους λόγους που βλέπουμε το μαγαζί μας πάντα γεμάτο απο κόσμο.
Ηρθαμε στην κομμωτική για να κάνουμε τη διαφορά και να ξεχωρίσουμε και τα έχουμε καταφέρει περίφημα.

Μαίρη Φιλάνδρα
Hair Stylist
Μαλλι με Μαλλί
Πηλέως 26 και Χρυσοστόμου Σμύρνης
Άγιος Δημήτριος – Μπραχάμι
Τ 211 012 1248