Είσοδος ή εγγραφή

Εγγραφή
Ξέχασα τον κωδικό μου

Διευθύνσεις παραδόσεων παραγγελιών

Η φόρμα εγγραφής περιέχει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να εξασφαλίσουμε τις παραδόσεις των παραγγελιών στο χώρο σας. Συγκεκριμένα για τα στοιχεία της διεύθυνσης σας, εγκαταστήσαμε την επίσημη βάση πληροφοριών με τις οδούς και τους ταχυδρομικούς κώδικες του συνόλου της ελληνικής επικράτειας.

Κουπόνια

Για να ανταμείψουμε εσάς που πραγματοποιείτε επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, καθώς και εσάς που συστήνετε τα προϊόντα μας σε φίλους σας, στην εφαρμογή λειτουργεί σύστημα ηλεκτρονικών εκπτωτικών κουπονιών. Τα κουπόνια αποστέλονται αυτόματα στο e-mail σας και τα χρησιμοποιείτε στην επόμενη παραγγελία σας συμπληρώνοντας το αντίστοιχο χώρο.

Μεταφορικά

Η Alexander Hair αποστέλει τις παραγγελίες σας με αξιόπιστη ελληνική μεταφορική εταιρία στην Αττική και στην υπόλλοιπη Ελλάδα. Για την Αττική δεν χρεώνουμε μεταφορικά γιά παραγγελίες 50 ευρώ και άνω, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν χρεώνουμε μεταφορικά για παραγγελίες από 70 ευρώ και άνω. Η χρέωση μεταφορικών για την Αττική είναι 5 ευρώ, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 10 ευρώ.

Alexander Hair

Είμαστε κι' εδώ:
back to top