Νέα των κομμωτηρίων

5 Μυστικά για τέλεια μακριά μαλλιά!!!

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - 5 Μυστικά για τέλεια μακριά μαλλιά!!! 01

Ο Μάνος Πολυχρονίδης μας γράφει τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να αποκτήσετε μακριά μαλλιά, γρήγορα!

Θέλεις μακριά μαλλιά, αλλά φοβάσαι ότι δεν μπορείς να τα έχεις; Προσπαθείς μάταια εδώ και χρόνια να μακρύνεις τα μαλλιά σου και το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να μακρύνουν κατά δύο πόντους; Δεδομένου ότι τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1,27 εκατοστά το μήνα με διαφορετική ταχύτητα κάθε ώρα της ημέρας. Ο Μάνος Πολυχρονίδης, ιδιοκτήτης και manager του CHIC SHOCK, αποκαλύπτει τι μπορούμε να κάνουμε για να επιταχύνουμε τη διαδικασία και να αποκτήσουμε πολύ μακριά μαλλιά!

Θα χρειαστούμε:

Μια βούρτσα με σκληρή τρίχα. Ενυδατικό σαμπουάν και μαλακτική. Ένα μαλακτικό σπρέι που δεν ξεβγάζεται.

Βήμα 1: Γυρίζουμε ανάποδα το κεφάλι και χρησιμοποιούμε τη βούρτσα για να χτενίσουμε τα μαλλιά.Έτσι καταφέρνουμε να φέρουμε τη φυσική λιπαρότητα των μαλλιών σου στις άκρες που την έχουν ανάγκη ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουμε τη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το κεφάλι.

Βήμα 2: Κάνουμε μασάζ με τα δάκτυλα στο κεφάλι κατά την διάρκεια του λουσίματος. Το μασάζ βοηθάει ώστε να απορροφηθούν πιο σωστά τα συστατκά των προϊόντων στα μαλλιά και να έχουν πιο άμεσο αποτέλεσμα.

Βήμα 3: Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά σαμπουάν και κρέμες, πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία που θα ενυδατώνουν σε βάθος την τρίχα.Η σωστή ενυδάτωση είναι η αρχή για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου.

Βήμα 4: Ψεκάζουμε τις άκρες με ενυδατικά εκχυλίσματα σε μορφή sprαy τα οποία δεν ξεβγάζονται.

Βήμα 5: Χρησιμοποιούμε εργαλεία θερμότητας, όπως πρέσσα μαλλιών,ψαλίδι ή πιστολάκι, με ειδικά προϊοντα θερμικής προστασίας της τρίχα και μόνο από τον κομμωτή μας.

Μάνος Πολυχρονίδης, ιδιοκτήτης Chic Shock Πλ.Σερφιώτου 11 Καλλίπολη, Πειραιάς. Τηλ. 210 4286555