Νέα των κομμωτηρίων

14/5/2016 Η Alexander+Hair στην Espresso.

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - 14/5/2016 Η Alexander+Hair στην Espresso. 01

To Σάββατο στις 14 Μαΐου 2016 η εφημερίδα ESPRESSO θα παρουσιάσει την ελληνική εταιρεία καλλυντικών Alexander+ Hair και το επιλεγμένο δίκτυο κομμωτηρίων στο οποίο μπορείτε να τα βρείτε καθώς και να γνωρίσετε τα κομμωτήρια μέσα από τις καλλιτεχνικές τους εργασίες!!!

Διαχρονικά οι άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, δίνουν μεγάλη σημασία στα μαλλιά τους, στην κόμμωση, στο χρώμα, στην εμφάνιση αλλά και στην υγεία των μαλλιών.

Τα φυτικά σαμπουάν και οι φυτικές κρέμες της Alexander+Hair παρασκευάζονται κατά 80% από ελληνικά βότανα και προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτά τα δυο με τα σαμπουάν;

Από που αλλού θα έκανε την αρχή αν όχι από τα Ελληνικά βότανα που χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης;

Έτσι λοιπόν μετά από μελέτη, πειράματα, αποτυχίες και επιτυχίες κατέληξε στις επιλογές που εξασφαλίζουν υγεία στα μαλλιά σας.

Σήμερα η Alexander+hair παράγει σαμπουάν και κρέμες περιποίησης μαλλιών και τα διαθέτει αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Το δίκτυο των συνεργατών αναπτύσσεται συνεχώς ενώ ο άμεσος στόχος της εταιρείας είναι η συνεργασία με καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.