Μόδα

Τα χρώματα της άνοιξης

Alexander Hair - Μόδα - Τα χρώματα της άνοιξης 01

Ο Μάρτιος ήρθε όπως πάντα με βροχές και λιακάδες να μας προετοιμάσει για την άνοιξη, που έρχεται και επίσημα στις 21 Μαρτίου. Έτσι λοιπόν, με την προσμονή για περισσότερο ήλιο και χρώμα, μετά από τα κρύα του χειμώνα που μας πέρασε, ψάχνουμε τρόπους να ανανεωθούμε και να ανεβάσουμε την διάθεση μας. Φυσικά όταν έχουμε διάθεση για αλλαγή, το πρώτο ίσως πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το χρώμα των μαλλιών μας.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα χρώματα της άνοιξης, που προτείνει η μόδα φέτος για τα μαλλιά μας.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015, οι αισθησιακές, γλυκές ή έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και του χάλκινου έρχονται στην πρώτη θέση. Βαθύ κόκκινο, κόκκινο της φράουλας, πυρόξανθο ή λαμπερό χάλκινο, όποια απόχρωση και αν επιλέξετε θα φωτίσει το πρόσωπο σας και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας.

Οι λάτρεις του ξανθού, δεν θα μείνουν φυσικά εκτός μόδας. Η φετινή πρόταση είναι το ξανθό της καραμέλας. Ζεστό και γλυκό σαν απόχρωση, δίνει ένα πολύ όμορφο φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος δεν ξεχνάμε τα σκούρα χρώματα, που βρίσκονται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας. Το 2015 επικρατεί η μονόχρωμη σοκολατί απόχρωση που χαρίζει κομψότητα και στυλ με το γλυκό λαμπερό του αποτέλεσμα.