Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Κερί μαλλιών, πως το χρησιμοποιώ σωστά

Alexander Hair - Υγιή και λαμπερά μαλλιά - Κερί μαλλιών

Το κερί μαλλιών είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα προϊόντα styling, ιδιαίτερα για τα κοντά μαλλιά. Όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα styling, θα βρείτε κεριά μαλλιών για δυνατό, μέτριο και ελαφρύ κράτημα.

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε, αλλά και τι χρειάζεστε με βάση τον τύπο των μαλλιών σας. Αν έχετε ένα στυλιζαρισμένο χτένισμα, που θέλετε να διατηρηθεί για ώρες, ή αν τα μαλλιά σας είναι ιδιαίτερα ατίθασα, θα χρειαστείτε ένα κερί με δυνατό κράτημα. Αντίστοιχα αν θέλετε ένα χαλαρό look, με πιο φυσικό αποτέλεσμα, θα επιλέξετε ένα κερί με ελαφρύ κράτημα.

Για να εφαρμόσετε το προϊόν σε κοντά μαλλιά, παίρνετε μία μικρή ποσότητα και την περνάτε σε όλα τα μαλλιά, δίνοντας το σχήμα που θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε κερί και σε μακριά μαλλιά, όμως καλό είναι να αποφεύγετε να το απλώνετε σε όλο το μήκος τους. Προτιμήστε να το εφαρμόσετε στις άκρες ή στη φράντζα/αφέλειες για πιο σταθερό φινίρισμα στο χτένισμα.

Μην ξεχνάτε μετά τη χρήση, να απομακρύνετε τα υπολείμματα του κεριού, που μπορεί να προκαλέσουν θαμπάδα ή λιπαρότητα, με ένα καλό λούσιμο.