Μόδα

Η μόδα στα νύχια καλοκαίρι 2015

Alexander Hair - Μόδα - Η μόδα στα νύχια καλοκαίρι 2015 01

Τα περιποιημένα νύχια, είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας. Το χρώμα, το σχήμα και τα σχέδια που επιλέγουμε φανερώνουν κάτι από την προσωπικότητα μας αλλά και τη διάθεση της στιγμής. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα φετινά trends στο μανικιούρ για το καλοκαίρι και να πάρουμε ιδέες!

 

Τα σχήματα που επικρατούν φέτος στη μόδα είναι αυτά που φαίνονται πιο φυσικά όπως τα ελαφρώς μυτερά (στο σχήμα του αμυγδάλου), τα στρογγυλεμένα ή τετραγωνισμένα οβάλ, αλλά και τα κοντά νύχια.

 

 

Στα σχέδια τα πιο δημοφιλή trends είναι τα negative space σχέδια (δημιουργούνται με κενά σημεία που αφήνουμε άβαφα) και τα πολύχρωμα νύχια με διάφορα σχέδια και ρίγες. Επίσης, η μόδα προτείνει νύχια με έντονη διακόσμηση από στρας, χάντρες και διάφορα άλλα διακοσμητικά, ανάλογα πάντα με το πόσο σας αρέσουν τα εκκεντρικά σχέδια!

 

 

Μεγάλη ποικιλία έχουμε και στα χρώματα για τα νύχια. Το κομψό λευκό και οι nude αποχρώσεις παραμένουν στη μόδα, ενώ για εσάς που θέλετε περισσότερο χρώμα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου και του ροζ. Να μην ξεχάσουμε πως στα trend του καλοκαιριού έχουμε τα πολύ γυαλιστερά, μεταλλικά βερνίκια, αλλά και τα εντελώς ματ.