Για τη γυναίκα

Χτενίσματα για το γραφείο

Alexander Hair - Για τη γυναίκα - Χτενίσματα για το γραφείο 01

Το πρωινό ξύπνημα, το άγχος για τις επαγγελματικές και μη υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου, είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν μία εργαζόμενη γυναίκα να παραμελήσει την εμφάνιση των μαλλιών της. Επειδή όμως μία προσεγμένη εμφάνιση είναι απαραίτητη στην επαγγελματική μας ζωή, ίσως περισσότερο από ότι στην κοινωνική, μπορούμε να βρούμε τρόπους να είμαστε περιποιημένες χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη.

Βρείτε το σωστό κούρεμα

Όταν έχουμε ένα σωστό κούρεμα που μας ταιριάζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας, ακόμα και αν αφήνουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα δείχνουμε περιποιημένες. Μην ξεχνάτε πως κάθε κούρεμα χρειάζεται σωστή συντήρηση για να διατηρήσει τη γραμμή του.

Κότσος, κοτσίδα ή πλεξίδα

Σήμερα ένας χαλαρός κότσος στη βάση του αυχένα, αύριο μία πλεξίδα στο πλάι, την επόμενη μία κοτσίδα ψηλά και μετά τα μαλλιά μισά πάνω, μισά κάτω, κάπως έτσι έφυγε η εβδομάδα και εσείς είχατε κάθε μέρα νέα εμφάνιση. Πειραματιστείτε με τις διάφορες παραλλαγές αυτών των απλών χτενισμάτων για να βρείτε πια σας ταιριάζουν και να κάνετε τις επιλογές σας.