Μόδα

Φουλάρια

Alexander Hair - Μόδα - Φουλάρια 01

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και οι ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης είναι εδώ, ανοίγει και η όρεξη μας για ανανέωση και αλλαγές στην γκαρνταρόμπα μας. Τι γίνεται όμως αν η ντουλάπα μας είναι πλήρης ή ο προϋπολογισμός μας περιορισμένος;

Ευτυχώς υπάρχει μία απλή και αρκετά οικονομική λύση στο πρόβλημα. Τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τα φουλάρια. Στην αγορά μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία από φουλάρια και μαντήλια σε κάθε χρώμα, σχέδιο και μέγεθος για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Μονόχρωμο ή πολύχρωμο, με διακριτικά ή εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, ένα φουλάρι μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό, καθημερινό σύνολο απογειώνοντας το στυλ σου.

Ακόμα όμως και αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να αγοράσεις πολλά κομμάτια, μπορείς να πειραματιστείς, φορώντας το φουλάρι σου με διαφορετικό τρόπο κάθε μέρα. Δέσε το στο λαιμό σαν γραβάτα, ρίξε το χαλαρά στου ώμους, δέσε το στην τσάντα σου. Δοκίμασε να το φορέσεις στα μαλλιά ή ακόμα και να το δέσεις στον καρπό σαν βραχιόλι. Τρόποι υπάρχουν πολλοί και τίποτα δεν σε εμποδίζει να τους δοκιμάσεις όλους!