Για τον άνδρα

Το τέλειο ανδρικό κούρεμα

Alexander Hair - Για τον άνδρα - Το τέλειο ανδρικό κούρεμα 01

Ποιο είναι το τέλειο ανδρικό κούρεμα και πως μπορείτε να το βρείτε; Η αλήθεια είναι πως το να επιλέξετε αν θέλετε τα μαλλιά σας μακριά ή κοντά δεν είναι αρκετό, αφού το στιλ του κουρέματος είναι αυτό που κάνει τελικά τη διαφορά. Ας δούμε λοιπόν τα βασικά σημεία, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο κούρεμα.

Αρχικά πρέπει το κούρεμα που επιλέγετε να ταιριάζει στο σχήμα του κεφαλιού σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ένα καλό κούρεμα μπορεί να αναδείξει τα καλά σας σημεία και να καλύψει τις ατέλειες. Μπορείτε λοιπόν να ζητήσετε τη συμβουλή του κομμωτή σας για να βρείτε μαζί τι σας ταιριάζει.

Κάποια κουρέματα χρειάζονται περισσότερο styling από άλλα. Καλό είναι λοιπόν να σκεφθείτε πόσο χρόνο μπορείτε ή/και θέλετε να αφιερώνεται κάθε μέρα στο styling των μαλλιών σας.

Τέλος, ένα ακόμα σημείο το οποίο ίσως χρειάζεται να λάβετε υπ’ όψιν σας, είναι το επάγγελμα σας. Αν και σήμερα τα πράγματα δεν είναι τόσο αυστηρά ή απόλυτα όσο ήταν κάποτε, ίσως κάποια κουρέματα να μην ταιριάζουν με την επαγγελματική σας εικόνα.