Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Alexander Hair - Υγιή και λαμπερά μαλλιά - Το καλοκαίρι είναι εδώ! 01

Τελευταία μέρα του Μαΐου σήμερα και όμως το καλοκαίρι μας έχει φτάσει εδώ και πολλές μέρες. Η ζέστη και ο ήλιος μας θυμίζουν πως οι καλοκαιρινές διακοπές και οι εξορμήσεις στις παραλίες είναι κοντά.

Γι’ αυτό λοιπόν ας θυμηθούμε μερικές απλές, αλλά σημαντικές συμβουλές για να προστατέψουμε τα μαλλιά μας και να τα διατηρήσουμε λαμπερά και όμορφα και αυτό το καλοκαίρι.

Καπέλο

Το καπέλο δεν δίνει μόνο στιλ στην εμφάνιση μας, αλλά μας προστατεύει και από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες. Το ίδιο και τα μαλλιά μας.

Αντηλιακό μαλλιών

Απαραίτητο, ειδικά στην παραλία. Μην ξεχνάτε να το εφαρμόζεται πριν ξεκινήσετε από το σπίτι, αλλά και κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα!

Ενυδάτωση μέσα και έξω

Τόσο ο οργανισμός μας γενικά, όσο και τα μαλλιά μας, αφυδατώνονται πιο εύκολα το καλοκαίρι. Φροντίστε να πίνετε πολύ νερό και να αποφεύγετε το έντονο styling σε υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης φροντίστε να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα σαμπουάν και κρέμες για την ενυδάτωση και την προστασία των μαλλιών σας.

Διατροφή

Καταναλώνετε πολλά φρούτα, λαχανικά και χυμούς. Η ισορροπημένη διατροφή, προστατεύει την υγεία και τα μαλλιά σας.

Αλάτι και χλώριο

Μετά τη βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα ξεβγάλτε τα μαλλιά σας. Το χλώριο και το αλάτι αφυδατώνουν την τρίχα αλλά και το δέρμα.

Επαγγελματική φροντίδα

Μην αμελήσετε την επίσκεψη στον κομμωτή σας. Η επαγγελματική φροντίδα θα απομακρύνει την ψαλίδα και θα ανανεώσει την κουπ σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με έντονο styling και να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά όλο το καλοκαίρι.