Αισθητική

τουπέ

Alexander Hair - Αισθητική - τουπέ 01

Τα τουπέ ανδρικά ή γυναικεία, μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, με άψογη εφαρμογή και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος που τα κατασκευάζουμε,είναι πολύ ιδιαίτερος και συνδυάζει την λεπτομερειακή υψηλή ραπτική, την προσαρμογή της βάσης στα μέτρα του κεφαλιού σας, την ύφανση και την σωστή τοποθέτηση του μαλλιού στην βάση, καθώς και το άκρως καλλιτεχνικό κούρεμα τους.

Τα συστήματα αποκατάστασης των μαλλιών, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με δέσιμο τρίχα-τρίχα, πάνω σε λεπτό αόρατο δίχτυ, για να σας χαρίσουν το πιο φυσικό μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα, πραγματικά αόρατο ακόμη και από κοντά.

Η αντοχή είναι ανάλογα με το υλικό που είναι κατασκευασμένη το πρόσθετο, ανάλογα τον τρόπο που θα τοποθετηθεί, με μόνιμη ή προσωρινή εφαρμογή (με κλιπ ασφαλείας ή με ταινία διπλής όψης ή με ειδικό gel).

Τα ετοιμοπαράδοτα συστήματα μαλλιών Τουπέ ανδρικά και γυναικεία,ποστισάκια μπορούν να σταλούν την επόμενη ημέρα, για οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή στα μέτρα σας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συστήματα προσθετικής με τρέσες 100% φυσικά μαλλιά, τρέσες μαλλιών με 100% φυσική τρίχα, τρέσσα μαλλιών με κλιπ, τρέσες κατά παραγγελία. Ανθρώπινη τρίχα ευρωπαϊκή , εξαιρετικά μαλακή, με ίδια κατεύθυνση στην επιδερμίδα της τρίχας, διαρκεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τρίχα.

Χρησιμοποιούμε την πιο ποιοτική επεξεργασία για τρέσες μαλλιών, με φυσικά συστατυικά και χωρίς οξέα.

Περισσότερες πληροφορίες: Κομμωτήριο Veneti στο Π. Φάληρο.

https://alexanderhair.gr/komotirio/PalaioFaliro_427/Veneti_40