Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Τι κρύβεται μέσα σ’ ένα μπουκάλι σαμπουάν της Alexander Hair;

Alexander Hair - Υγιή και λαμπερά μαλλιά - Τι κρύβεται μέσα σ' ένα μπουκάλι σαμπουάν της Alexander Hair; 01

Στην αρχή φανταστείτε γυναίκες και άνδρες στους αγρούς και στις πλαγιές των λόφων και των βουνών, στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα, σκυμμένους να μαζεύουν χαμομήλι, φασκόμηλο, τσουκνίδες, δενδρολίβανο, τσάι του βουνού, φύλλα και φλούδες ιτιάς, ελιές και πορτοκάλια.

 

Μετά φανταστείτε όλα αυτά τα βότανα και τους καρπούς σ’ ένα σύγχρονο εργαστήριο να αποδίδουν με τις κατάλληλες μεθόδους τα φυσικά τους εκχυλίσματα με τις εκπληκτικές ιδιότητες. Αυτές τις ιδιότητες που γνώριζε και ανέφερε ο Ιπποκράτης στα κείμενα που διασώζονται.

 

Στη συνέχεια με τις κατάλληλες προσθήκες και σύμφωνα με τις μυστικές αναλογίες της Alexander Hair παρασκευάζονται τα σαμπουάν οι κρέμες και οι μάσκες που θα καταλήξουν στις καλαίσθητες ανακυκλώσιμες νέες συσκευασίες με το σήμα της μαργαρίτας που έρχεται από τις ελληνικές λαϊκές ταπετσαρίες άλλων εποχών.

 

Τέλος τα μπουκάλια καταλήγουν στα επιλεγμένα κομμωτήρια που τα χρησιμοποιούν και τα διαθέτουν για να έχετε εσείς υγιή, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά! Ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας επιλέξτε σαμπουάν για κανονικά, λιπαρά, ξηρά, βαμμένα ή με πιτυρίδα και ολοκληρώστε την φροντίδα τους με μαλακτική κρέμα ή μάσκα επανόρθωσης.