Για τη γυναίκα

Τέλεια μαλλιά για τη μέρα του γάμου σας!!!

Alexander Hair - Για τη γυναίκα - Τέλεια μαλλιά για τη μέρα του γάμου σας!!! 01

Ο Μάνος Πολυχρονίδης hair stylist του Chic Shock και το artistic team του μας παρουσιάζουν 5 απλά βασικά βήματα για εκθαμβωτικά μαλλιά την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Βήμα 1ο

Πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ή κίνηση αναδόμησης των μαλλιών σας φροντίστε για τη διάγνωση! Δεν έχουμε όλες μας τις ίδιες ανάγκες! Έτσι λοιπόν, πηγαίνετε στον κομμωτή που έχετε επιλέξει προκειμένου να κάνετε διάγνωση για το τι πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά σας, καθώς επίσης και για να τον ενημερώσετε για το ύφος του γάμου που έχετε αποφασίσει να κάνετε (retro, boho, chic κ.α) Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα σας βοηθήσει μετέπειτα στην επιλογή του χτενίσματος.

Βήμα 2ο

Αρχίστε με θεραπείες ενυδάτωσης, αναδόμησης και λάμψης, ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον δύο μήνες πριν, προκειμένου να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου σας.

Βήμα 3ο

Προσοχή στις έντονες και απότομες αλλαγές! Επιλέξτε το χρώμα των μαλλιών σας καιρό πριν και όχι την τελευταία στιγμή για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ωστόσο, ένα φρεσκάρισμα για έξτρα λάμψη στο χρώμα σας επιβάλλεται λίγες μέρες πριν, προκειμένου να αναδείξει το στυλ και το ύφος που έχετε επιλέξει.

Το ίδιο ισχύει και για το κούρεμα σας! Μην τολμήσετε μία έντονη αλλαγή που θα σας στοιχίσει να χάσετε αρκετό μήκος από τα μαλλιά σας κάτι που πιθανότατα θα είναι εις βάρος ενός πολύ όμορφου νυφικού χτενίσματος.

Ωστόσο φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά την ψαλίδα των μαλλιών σας.

Βήμα 4ο

Δοκιμές και πάλι δοκιμές!

Μπορεί από την πρώτη στιγμή να έχετε κατά νου, τι περίπου θέλετε για τα μαλλιά σας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, ωστόσο κορίτσια…. δοκιμάστε! Μην διστάσετε να ζητήσετε να σας κάνουν διάφορα χτενίσματα, πριν καταλήξετε!

Και προς θεού, ότι δεν σας αρέσει… να το λέτε!

Εσείς και μόνο εσείς είστε αυτή που θα αποφασίσετε ποιό χτένισμα θέλετε για το γάμο σας!

Βήμα 5ο

Έχουμε πλέον αποφασίσει ύφος, χρώμα, χτένισμα.Τί μένει; Μα φυσικά να χαλαρώσετε!

Στο Chic Shock, παρέχουν μία πλήρη περιποίηση πριν το γάμο η οποία περιλαμβάνει χαλάρωση και περιποίηση μαλλιών αλλά και προσώπου, προκειμένου να σας προετοιμάσουν για το τελικό αποτέλεσμα!

https://www.alexanderhair.gr/komotirio/Peiraias_446/CHIC-SHOCK_97