Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Πως να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας.

Alexander Hair - Υγιή και λαμπερά μαλλιά - Πως να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. 01

Καλοκαίρι,ξηρασία,αλμύρα,ήλιος.

Μία δύσκολη περίοδο για τα μαλλιά σας τα οποία επιβαρύνονται από όλα αυτά που έχουν ώς αποτέλεσμα την ψαλίδα,το μπλέξιμο,το σπάσιμο των μαλλιών,το ξεθώριασμα του χρώματος αλλά και την απώλεια της λάμψης τους.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι όμως η Alexander+hair βρίσκεται δίπλα σας ώστε να περιποιηθείτε σωστά τα μαλλιά σας,με την ενυδατική θεραπεία μαλλιών βασισμένη και δομημένη επάνω σε φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής φύσης και αντηλιακών φίλτρων προστατεύοντας τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία,το μπλέξιμο,την ξηρότητα,την αποσταθεροποίηση του χρώματος,δίνοντας λάμψη και ευλιγισία στα μαλλιά σας.

Μια θεραπευτική αγωγή που δημιουργήθηκε ειδικά για τα μαλλιά σας από εκχυλίσματα χαμομηλιού,φασκόμηλου,τσάι του βουνού,ελαιολάδου, ηλιελαίου,βούτυρου καριτέ και πρωτεΐνες σταριού.

Επίσης μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα σαμοπουάν της Alexander+hair για βαμμένα μαλλιά το οποίο είναι και αντηλιακό ή για ξηρά μαλλιά όπου είναι εμπλουτισμένο με βιολογικά εκχυλίσματα ελαιολάδου και δεντρολίβανου.

https://www.alexanderhair.gr/care/Maska-epanorthosis_17