Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Προϊόντα styling: Λακ

Alexander Hair - Υγιή και λαμπερά μαλλιά - Προϊόντα styling: Λακ 01

Σας έχει τύχει ποτέ να βρίσκεστε σε ένα κατάστημα μπροστά από τα ράφια με τα προϊόντα styling μαλλιών και να μην ξέρετε ποιο να επιλέξετε; Είναι αλήθεια πως υπάρχουν πολλά προϊόντα styling, όμως για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο για εμάς αφού το κάθε ένα έχει διαφορετική χρήση. Ας δούμε λοιπόν ένα από τα πιο διαδεδομένα και πως να το χρησιμοποιούμε σωστά.

Το πιο γνωστό ίσως προϊόν styling, είναι η λακ. Τη χρησιμοποιούμε σαν τελικό φινίρισμα στο χτένισμα για να διατηρήσουμε τη φόρμα των μαλλιών. Υπάρχουν λακ σε διάφορα επίπεδα κρατήματος, από τις απαλές που δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα, μέχρι τις λακ με πολύ δυνατό κράτημα που δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα αλλά και πιο στυλιζαρισμένο αποτέλεσμα.

Για να εφαρμόσουμε σωστά τη λακ πρέπει να ψεκάζουμε πάντα από απόσταση και όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα ώστε να μην βαρύνουμε τα μαλλιά περισσότερο σε κάποια σημεία και το χτένισμα μας να διατηρηθεί σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε τη λακ σε δωμάτιο που αερίζεται καλά και να αποφεύγουμε την εισπνοή και την επαφή με τα μάτια.