Νέα των κομμωτηρίων

Προστατέψτε τα μαλλιά σας.

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - Προστατέψτε τα μαλλιά σας. 01

Προστατέψτε τα μαλλιά σας.

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προστασία των μαλλιών σας από την αλμύρα και την έκθεση στον ήλιο.

Ο ιδιοκτήτης και μάνατζερ του Chic Shoch Μάνος Πολυχρονίδης αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του, για υγιή μαλλιά φέτος το καλοκαίρι!

Το ιδανικό κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά για το καλοκαίρι είναι σημαντικό να βρεις ένα χτένισμα το οποίο να μην χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δείχνεις καλοχτενισμένη. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου προτείνει κάποιο που να ταιριάζει στη φυσική κατάσταση των μαλλιών σου, ώστε με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων styling ή λίγο φορμάρισμα νε δείχνουν περιποιημένα.

Όσον αφορά το χρώμα προτίμησε μια βαφή έναν με δύο τόνους σκουρότερα από την απόχρωση που συνήθως χρησιμοποιείς δεδομένου ότι το χρώμα θα ανοίξει από τον ήλιο τη θάλασσα και το συχνό λούσινο που επιβάλλουν οι διακοπές.

Φρόντισε τα μαλλιά στη θάλασσα όπως το δέρμα σου. Τα μαλλιά υποφέρουν όπως ακριβώς και η επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Χρησημοποίησε αντηλιακά σαμπουάν, κρέμες, μάσκες, λαδάκια πριν βγεις στον ήλιο ενώ μπορείς να χρησημοποιήσεις ένα μαντήλι ή καπέλο για προστασία από τον ήλιο.Στην παραλία επίσης πρέπει να έχετε και ένα σπρέι αντηλιακό ώστε συχνά να ψεκάζετε τα μαλλιά σας.

Βρέξε τα μαλλιά σου με νερό βρύσης προτού βουτήξεις στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας.Έτσι θα επηρεαστούν λιγότερο από το χλώριο ή το αλάτι.

Μη βουρτσίζεις ποτέ τα μαλλιά όταν είναι υγρά. Χτένισέ τα με χτένα που έχει αραιά δόντια, ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο σπασίματος των μαλλιών.

Εάν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και αφυδατωμένα, πριν από το αντηλιακό spray άπλωσε απο τη μέση του μήκους των μαλλιών μέχρι της άκρες με μαλακτική κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης η οποία είναι στην ουσία μία ελαφριά μάσκα.

Όταν τα μαλλιά έρχονται καθημερινά σε επαφή με το θαλασσινό νερό και τον ήλιο επιλέξτε ένα αντηλιακό σαμπουάν, κρέμα και μάσκα με άφθονους ενυδατικούς παράγοντες και επανορθωτική δράση τριπλής φάσης.

Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό για το λούσιμο των μαλλιών σας. Για περισσότερη λάμψη ξεπλύνετε με κρύο νερό.