Νέα των κομμωτηρίων

Ο δυναμισμός έχει γυναικεία μορφή…

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - Ο δυναμισμός έχει γυναικεία μορφή... 01

Η Όλγα Αδαμαντίδου ασχολείται από το 1976 με την κομμωτική, μία επιλογή που έδωσε μάχη με τους γονείς της γιατί δεν ήθελαν. Μεγάλωσε στο εξωτερικό και ήταν μία μαθήτρια με προοπτική στο να ακολουθήσει ένα επάγγελμα με μόρφωση.Εκείνη την εποχή όπως ξέρετε η κομμωτική ήταν επιλογή για τα παιδιά που δεν έπαιρναν τα γράμματα.

Βέβαια όσο ζεις μαθαίνεις, πολύ σοφό. Ο καλλιτέχνης δεν σταματά ποτέ να ενημερώνετε. Έτσι και εκείνη το 1986 διαγωνίστηκε σε φεστιβάλ κομμωτικής με προπονήτρια τη Σούλα Μαρκοπούλου.

Της χρωστάω πολλά έχει πει από την πορεία μου. Το 1988 κέρδισε θέση εθνικής ομάδας, από εκεί ξεκινά και η δραστηριότητα της στον κλάδο εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Ολλανδία, Γερμανία, Παρίσι. Από τους διαγωνισμούς το όφελος της μεγάλο διότι γινόταν όλο και καλύτερη στην δουλειά της.

Μεγάλη σχολή ο διαγωνισμός. Θα τους έλεγε να συμμετάσχουν. Από τους διαγωνισμούς ολοκληρώνεσαι σαν τεχνίτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έλληνες δημιουργοί που διαπρέπουν στα πλατό της κομμωτικής είχαν διαγωνιστεί στο παρελθόν.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται προετοιμάζοντας νέους από όλη την Ελλάδα για διαγωνισμούς και των Εθνικών ομάδων.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο καθόλου πως από τα χέρια της έχουν διαπρέψει πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο της κομμωτικής.