Διατροφικές αξίες

Οι τρεις κανόνες για την καλή μας υγεία.

Alexander Hair - Διατροφικές αξίες - Οι τρεις κανόνες για την καλή μας υγεία. 01

Μέρος Α΄

Πρόσφατες παρατηρήσεις που έγιναν έδειξαν σημαντικά αποτελέσματα από την επίδραση της διατροφής στην λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Σύμφωνα με αυτά, η διατροφική διαχείριση είναι βέβαιο πως μπορεί να βελτιώσει την ανοσιακή λειτουργία, ιδιαίτερα σε άτομα που εμφανίζουν ευαισθησία στον τομέα αυτόν.

Πρόσφατες μελέτες σε πειραματόζωα αλλά και σε ανθρώπους έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αξία, της θρεπτικά εμπλουτισμένης διατροφής.

Οι τρεις κανόνες όμως για την σωστή υγεία μας μέσω της διατροφής είναι η ανοσοπροστασία, η αντιοξειδωτική αλλά και η αντιφλεγμονώδης προστασία!

Οι κανόνες αυτοί μέσω της διατροφής, εξασφαλίζουν ενδυναμώνοντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού μας σημαντικά στην προστασία του ανοσοποιητικού μας.

Το συγκεκριμένο σκεπτικό προσφέρει στο σώμα όλες τις θρεπτικές ουσίες και το σύνολο ενός εξοπλισμένου οπλοστασίου που χρειάζεται για να αποφύγει τους τοξικούς παράγοντες που επιβουλεύονται την υγεία μας.

Συγχρόνως συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο ήπιου βιολογικού περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Σε αυτό το πρώτο μέρος κάναμε μια περιληπτική περιγραφή στο εισαγωγικό κεφάλαιο πως να αντιμετωπίσουμε το ανοσοποιητικό και τις φλεγμονές.