Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Ξηρό σαμπουάν

Alexander Hair - Υγιή και λαμπερά μαλλιά - Ξηρό σαμπουάν 01

Τι είναι το ξηρό ή στεγνό σαμπουάν;

Αυτό που κάνει το ξηρό σαμπουάν, είναι να φρεσκάρει τα μαλλιά χωρίς νερό, χωρίς δηλαδή να λουστούμε. Είναι σε μορφή spray, το οποίο περιέχει ένα είδος πούδρας και όταν εφαρμόζεται στις ρίζες των μαλλιών απορροφά τη λιπαρότητα, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται φρέσκα και να αποκτούν όγκο.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να φανεί χρήσιμο;

Αν θέλετε να διατηρήσετε το χτένισμα σας 2-3 μέρες παραπάνω, το ξηρό σαμπουάν μπορεί να βοηθήσει. Επίσης μπορεί να φανεί χρήσιμο αν έχετε πολύ λιπαρά μαλλιά και θέλετε να αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο και styling (ειδικά για τα μακριά μαλλιά), αλλά και σε μία έκτακτη περίπτωση όπως μία ξαφνική έξοδο ή δουλεία όταν δεν έχετε χρόνο για να λουστείτε.

Πως χρησιμοποιείται;

Το ξηρό σαμπουάν εφαρμόζεται μόνο στις ρίζες των μαλλιών, ποτέ στις άκρες γιατί θα κάνει τα μαλλιά θαμπά. Σε στεγνά μαλλιά, χωρίζετε τις ρίζες και ψεκάζετε τοπικά. Στη συνέχεια στεγνώνετε με το σεσουάρ για να φύγει η θαμπάδα. Μην ξεχνάτε πως το ξηρό σαμπουάν δεν μπορεί να αντικαταστήσει το λούσιμο, ενώ καλό είναι να μην χρησιμοποιείται από άτομα με πολύ ξηρά μαλλιά.