Ταχίνι με φρουτοσαλάτα.
Το ταχίνι σε συνδυασμό με τα φρούτα και ιδιαίτερα τα ξινά, πορτοκάλια, φράουλες, βατόμουρα, κεράσια δημιουργούν ένα ισχυρό σύνδεσμο αντιοξειδωτικών ουσιών όπως οι βιταμίνες C και Ε, φυτοστερόλες και λιγνάνες που προστατεύουν το DNA των κυττάρων του οργανισμού από τη φθορά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου.
Επίσης η βιταμίνη C και Ε βοηθούν στο κολλαγόνο και στην αντιγήρανση των τριχοθυλακίων έτσι ώστε να καθυστερείτε η πτώση των μαλλιών δίνοντας τους μακροζωία, ενώ το ταχίνι πλούσιο σε πρωτεϊνες τα κάνει ισχυρά αφού οι τρίχες μας αποτελούνται από αμινοξέα και πρωτεϊνες.