Αισθητική

Μακιγιάζ για μελαχρινές

Alexander Hair - Αισθητική - Μακιγιάζ για μελαχρινές 01

Ένα σωστό μακιγιάζ μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας, να μας κάνει να δείχνουμε ξεκούραστες, φρέσκες και να μας φτιάξει τη διάθεση. Ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή του μακιγιάζ είναι και το χρώμα των μαλλιών μας. Ας δούμε λοιπόν μερικές απλές συμβουλές μακιγιάζ για μελαχρινές.

Φρύδια

Αν και οι μελαχρινές έχουν συνήθως πιο έντονα φρύδια, αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζονται φροντίδα. Δώστε στα φρύδια σας το σωστό σχήμα και όπου χρειάζεται γεμίστε με ένα μολύβι φρυδιών.

Μάτια

Κατά κανόνα έχετε έντονες βλεφαρίδες οπότε ένα πέρασμα με μια απλή μάσκαρα είναι αρκετό. Για περισσότερη ένταση στο βλέμμα σας χρησιμοποιήστε ένα eye liner.

Ρουζ

Σας ταιριάζουν περισσότερο οι τόνοι του ροζ που απαλύνουν το αποτέλεσμα από το έντονο χρώμα των μαλλιών σας και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και υγείας.

Χείλη

Το έντονο κόκκινο κραγιόν ταιριάζει στις μελαχρινές περισσότερο από κάθε άλλο χρώμα μαλλιών. Η έντονη αντίθεση του φλογερού κόκκινου με τα μαύρα σας μαλλιά είναι υπέροχη και φωτίζει ιδανικά το πρόσωπο σας.