Νέα των κομμωτηρίων

Κομμώσεις DK αφεθείτε στα χέρια μας….

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - Κομμώσεις DK αφεθείτε στα χέρια μας.... 01

Ο Ιούνιος πλησιάζει, τα σχολεία κλείνουν, οι διακοπές μας περιμένουν, αλλά και όλους εμάς που θα μείνουμε στην πόλη, μας αξίζει μία μικρή πολυτέλεια σαν ένα ελάχιστο δώρο στον εαυτό μας.

Κάτι, για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε στην απαιτητική καθημερινότητα.
Υποδεχόμαστε, λοιπόν, το καλοκαίρι με χαρά και καινούριους στόχους.

Σκοπός μας είναι να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας και τίποτα δέν συγκρίνεται με το να νιώσουμε ομορφότεροι! Κοντά μας θα προετοιμάσετε τα μαλλιά σας για τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα με τις πιό εξελιγμένες θεραπείες, θα τα βάψετε, θα τα κόψετε, θα τα χτενίσετε και όλα αυτά, σε μοναδικά πακέτα προσφορών, αρκεί να κλείσετε το κατάλληλο για σάς ραντεβού.

Επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε μας τί θα ταίριαζε περισσότερο σε εσάς και να είστε σίγουροι ότι όλα μπορούν να γίνουν μοναδικά, αρκεί να το θέλουμε! Όσο για το σώμα σας, εμπιστευθείτε τη γνώση και την εμπειρία μας για τέλεια αποτρίχωση και όχι μόνο!

Η ομορφιά είναι και υγεία και δέν είναι προνόμιο μόνο των γυναικών. Αποτρίχωση, περιποίηση μαλλιών, αλλά και τα πιό μοδάτα ανδρικά κουρέματα, για να εντυπωσιάσετε!
Και βέβαια, δέν θα μπορούσαμε ποτέ να αμελήσουμε τη φροντίδα των χεριών και των ποδιών μας.

Φροντίδα που άλλοτε είναι απαραίτητη για να απογειώσει την εμφάνισή μας και άλλοτε θεραπευτική για τους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι χρειάζονται την βοήθειά μας.

Εμείς σας προσφέρουμε μανικιούρ και πεντικιούρ, απλό ή θεραπευτικό, σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών. Για τις πιό τολμηρές κυρίες, σας προτείνουμε τα μόνιμα βερνίκια μας σε πλήθος χρωμάτων αλλά και σχεδίων! Ελάτε να παίξουμε μαζί στα καινούρια χρώματα του καλοκαιριού και αφήστε τα χέρια σας στα χέρια μας!

https://www.alexanderhair.gr/komotirio/Mosxato_445/Despina-Karageorgi-Hairsalon-DK_72

Despina – Joanna Karageorgi
Κομμωτήριο – Spa
Κανάρη 39, Μοσχάτο
Τηλ: 210 4827870, 6944 438811