1517030539111
Φυτικά σαμπουάν με ελληνικά βότανα

ALEXANDER HAIR

Δυο στοιχεία χαρακτηρίζουν το Αλέξανδρο Βολονάκη, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Alexander+Hair: η ενασχόληση του με την κομμωτική και την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία
Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτά τα δυο με τα σαμπουάν ;
Από που αλλού θα έκανε την αρχή αν όχι από τα Ελληνικά βότανα που χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης;   
Έτσι λοιπόν μετά από μελέτη, πειράματα, αποτυχίες και επιτυχίες κατέληξε στις επιλογές που εξασφαλίζουν υγεία στα μαλλιά σας.
Σήμερα η Alexander Hair παράγει σαμπουάν και κρέμες περιποίησης μαλλιών και τα διαθέτει αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, καταστήματα βιολογικών προϊόντων και στο e-shop.
Το δίκτυο των συνεργατών αναπτύσσεται συνεχώς ενώ ο άμεσος στόχος της εταιρείας είναι η συνεργασία με καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.
Και επειδή το μέλλον είναι εδώ, η εταιρεία προετοιμάζεται για συνεργασίες και στην Ευρώπη.

Φυτικά σαμπουάν με ελληνικά βότανα

Διαχρονικά οι άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, δίνουν μεγάλη σημασία στα μαλλιά τους, στην κόμμωση, στο χρώμα, στην εμφάνιση αλλά και στην υγεία των μαλλιών. Τα φυτικά σαμπουάν και οι φυτικές κρέμες της Alexander Hair παρασκευάζονται κατά 80% από βιολογικά πιστοποιημένα ελληνικά βότανα και προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Στην αρχή φανταστείτε γυναίκες και άνδρες στους αγρούς και στις πλαγιές των λόφων και των βουνών, στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα, σκυμμένους να μαζεύουν χαμομήλι, φασκόμηλο, τσουκνίδες, δενδρολίβανο, τσάι του βουνού, φύλλα και φλούδες ιτιάς, ελιές και πορτοκάλια από βιολογικά πιστοποιημένες καλλιέργειες.

Μετά φανταστείτε όλα αυτά τα βιολογικά βότανα και τους καρπούς σ’ ένα σύγχρονο πιστοποιημένο εργαστήριο να αποδίδουν με τις κατάλληλες μεθόδους τα φυσικά τους εκχυλίσματα με τις εκπληκτικές ιδιότητες. Αυτές τις ιδιότητες που γνώριζε και ανέφερε ο Ιπποκράτης στα κείμενα που διασώζονται.

Στη συνέχεια με τις κατάλληλες προσθήκες και σύμφωνα με τις μυστικές αναλογίες της Alexander Hair παρασκευάζονται τα πιστοποιημένα σαμπουάν οι κρέμες και οι μάσκες που θα καταλήξουν στις καλαίσθητες ανακυκλώσιμες νέες συσκευασίες με το σήμα της μαργαρίτας που έρχεται από τις ελληνικές λαϊκές ταπετσαρίες άλλων εποχών.

Τέλος τα μπουκάλια καταλήγουν στα επιλεγμένα κομμωτήρια που τα χρησιμοποιούν και τα διαθέτουν για να έχετε εσείς υγιή, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά! Ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας επιλέξτε σαμπουάν για κανονικά, λιπαρά, ξηρά, βαμμένα ή με πιτυρίδα και ολοκληρώστε την φροντίδα τους με μαλακτική κρέμα ή μάσκα επανόρθωσης.