Νέα των κομμωτηρίων

Η άγνωστη αδελφή της Σταυροπούλου

Alexander Hair - Νέα των κομμωτηρίων - Η άγνωστη αδελφή της Σταυροπούλου 01

Η Ολγα Αδαμαντίδου είναι η «άγνωστη» αδελφή της Βίκυς Σταυροπούλου! Μια γυναίκα που ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη showbiz και αποφεύγει συστηματικά τα ενσταντανέ στο πλευρό της διάσημης αδελφής της, ακολουθώντας τον δικό της επαγγελματικό δρόμο, που την έχει κάνει μια καταξιωμένη και έμπειρη hair stylist της Αθήνας. Το γιατί η γνωστή ηθοποιός δεν την έχει αναφέρει ποτέ στις δεκάδες συνεντεύξεις που έχει δώσει όλα τα χρόνια της καριέρας της παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο. Ισως να είναι επιλογή της Ολγας να κρατάει τα οικογενειακά της μυστικά για εκείνη.

Η αδελφή της τηλεοπτικής Μοσχούλας στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» είναι κομμώτρια, και μάλιστα πολύ γνωστή στον χώρο της, με σπουδές και διακρίσεις. Παντρεμένη για χρόνια με τον αδελφό του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. Με τον Αναστάση Αδαμαντίδη απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Η οικογενειακή τους ζωή κυλάει όμορφα και οι συναντήσεις με τον λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, όπως αποτυπώνονται και σε φωτογραφικά στιγμιότυπα, είναι συχνές.

Εκείνη εξελίχτηκε πολύ γρήγορα επαγγελματικά και δημιούργησε ένα πολύ γνωστό κομμωτήριο στην περιοχή του Περιστερίου, από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα της περιοχής.

Διακρίσεις

Παρακολουθεί μάλιστα σεμινάρια στο εξωτερικό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, με συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις κομμωτικής, όπου πάντα κερδίζει επάξια τίτλους και επαίνους. Είναι δε μια πολύ ευτυχισμένη μητέρα, γιατί τα τρία της παιδιά παντρεύτηκαν και απέκτησαν τις δικές τους οικογένειες. Είδε νυφούλες τις δύο κόρες της και τον γιο της γαμπρό, ενώ η ζωή της όλη είναι τα εγγόνια της, στα οποία έχει τρελή αδυναμία.