Γιαούρτι με φρούτα εποχής αμύγδαλα, καρύδια, χαρουπόμελο και φουντούκια μια τροφή πολύ δυνατή αφού περιέχει υψηλή ποσότητα ασβεστίου που συνεισφέρει στα οστά.
Επίσης τα καρύδια τα φουντούκια και τα αμύγδαλα έχουν ένα πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών όπως χαλκό, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο αλλά και πολλές φυτικές στερόλες που μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης. Το χαρούπι πάλι είναι πολύ πλούσιο σε φώσφορο για τα μάτια μας.
Οι φράουλες, τα βερίκοκα, τα ροδάκινα από την άλλη έχουν μεγάλη αντιοξειδωτική, αντισηπτική και αντιμικροβιακή δυνατότητα λόγο των βιταμινών και του αλκαλικού p.h που έχουν.
Ένα καλό πρωινό με ένα εμπλουτισμένο γιαούρτι είναι ότι καλύτερο για την υγεία σας και την υγεία των μαλλιών σας αφού ωφελούνται και αυτά από τα ευεργετήματά του.